Legetøj til børn

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

cheap viagra

“alignright size-medium wp-image-816” />

Alle kender i dag Fætter BR, da butikken har været en del af de flestes barndom. Den første Fætter BR butik åbnede i 1963 og i dag har Fætter BR 225 butikker. Vi har selvfølgelig også en Fætter BR butik i Valby. Den ligger i Spinderiet. Fætter BR hedder også BR legetøj i dag.

Man kan købe alle mulige former for legetøj til børn i alle aldre i Fætter BR. De har legetøj til babyer, biler, dukker, spillekonsoller osv.

Som voksen er det også en oplevelse at gå ind i Fætter BR butikken i Spinderiet, da der altid er masser af liv i butikken. Du kan være sikker på, at der altid er nogen børn, der leger med legetøjet, når du besøger butikken. Andre børn står og savler over det nyeste legetøj, som de har set reklamer for på fjernsynet, og så er der de børn, som har deres forældre med i butikken og plager dem om at få noget bestemt legetøj. Uanset hvad får man som voksen en oplevelse, når man besøger butikken. Hvis du selv har et barn, ved du hvor glad dit barn bliver, når man besøger Fætter BR. Du skal dog ikke regne med, at du kan komme ud af butikken, uden at du har brugt dit dankort.

Hvis man gerne vil vide mere om Fætter BR og hvilket legetøj, de sælger i øjeblikket, kan man kigge på deres hjemmeside. Den finder du her.

Adresse
Valby Torvegade 13
Spinderiet
2500 Valby

Åbingstider
Mandag – fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Søndag 11.00 – 16.00
Der er kun åbent den første og sidste søndag i måneden.Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Din guide til Valby

Info om ValbyOnline.dk

Læsertilbud