Tæppebutik på Toftegårds Plads

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (11 votes cast)

Ebbes Tæpper ligger på Toftegårds Plads. De lå tidligere på Nørrebro lige ved Nørrebro station, men butikken flyttede til Toftegårds Plads i starten af 2011.

Du kan købe tæpper og vinyler hos Ebbes Tæpper. Det er et meget kvalitetsbevidst firma, som ved en masse om tæpper. Hvis du skal have et nyt tæppe i dit hjem, er det værd at kigge forbi butikken på Toftegårds Plads.

Hvis du kontakter dem, enten på telefon eller besøger dem i butikken, hjælper de dig med at finde det helt rigtige tæppe til dit hjem. Både hvad angår kvalitet, udseende og pris. De har tit tilbud på tæpper og vinyler i butikken, og der er masser af forskellige tæpper og vinyler at vælge i mellem.

På deres hjemmeside kan du se enkelte eksempler på, hvad du finder i butikken af tæpper. Du skal bare trykke her. Du får dog mere ud af at besøge butikken, da det kun er et lille udvalg af deres tæpper, som du finder på deres hjemmeside.

På deres hjemmeside skriver de, at du kan være sikker på, at de altid overholder aftalte betingelser og leveringstider. Hvis du er på udkig efter et tæppe, er Ebbes Tæpper et godt sted at starte med at kigge.

Adresse
Toftegårds Plads 4-6
2500 Valby
Tlf: 35 85 06 00
Web: http://www.ebbestaepper.dk/

Tæppebutik på Toftegårds Plads, 4.0 out of 10 based on 11 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud