Køb sportstøj i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)

sporthouse-intersport-valby
Sporthouse Intersport i Valby har mere end 30 års erfaring med sportstøj og sportsudstyr. Man kan få sportsudstyr til en række sportsgrene. Bl.a. fodbold, løb, tennis, badminton. Hvis man skal bruge noget bestemt sportsudstyr, kan man bare spørge i forretningen, og de kan helt sikkert hjælpe én, da de har sportsudstyr indenfor de fleste sportsgrene og fitnessaktiviteter.

Om man skal købe sportsudstyr til en sportsgren, eller om man blot vil købe noget sportstøj, er Sportshouse Intersport et besøg værd. I sportsbutikken er der mulighed for slibning af ski, opstregning af ketsjere og man kan få trykt mærker på sin fodboldtrøje, så ens Barcelona trøje bliver en Messi trøje. Eller man kan sætte sit eget navn på sin fodboldtrøje, og på den måde kan man føle sig som en del af Barcelonas fodboldhold, næste gang man spiller fodbold med vennerne.

Uanset hvilken sportsgren eller fitnessaktivitet man er til, kan man få masser af hjælp i sportsbutikken. Om man skal købe løbesko til sig selv, eller om man skal købe en gave til sin nevø.

Adresse
Toftegårds Allé 27
2500 Valby
Tlf. nr: 36 17 71 17

Køb sportstøj i Valby, 9.0 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud