Kulturfestival for børn og unge i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

generic propecia online

um wp-image-677″ />

Hvert år bliver der holdt kulturfestival for børn og unge i Valby. Arrangementet er arrangeret af en række fritidsklubber i Valby.

Der plejer at være boder, dans, musik, sang osv. Fokus er, at det er børn, der optræder på scenen i alderen fra 10-14 år. Børnene har øvet sig i deres ungdomsklubber, så de er klar til festivalen.

Selvom festivalen primært er for de 10-14 årige, er alle velkommen til at deltage i arrangementet. Både hvis man har små børn, eller hvis man bare gerne vil have en god kulturoplevelse.

Der plejer at være rig mulighed for, at man kan hygge sig til arrangementet. Blandt andet plejer der at være live rollespil, lege og andre aktiviteter. Aktiviteterne er supplement til selve kulturfestivalen. I selve kulturfestivalen er centrum scenen, hvor børn optræder. Arrangementet bliver normalt afsluttet af fællesspisning.

Se Hoffmanns Mindes hjemmeside på København Kommunes hjemmeside for at finde ud af, hvornår arrangementer er i år. Det plejer at være i maj måned. Man kan også holde øje med sine to lokalaviser, da arrangementet plejer at blive slået op i en af de to aviser.Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , ,Din guide til Valby

Info om ValbyOnline.dk

Læsertilbud